07 تیر 1404

لیست اخبار صفحه :8
اهداف برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه جامعه چیست؟

اهداف برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه جامعه چیست؟

نا آگاهی های تغذیه ای افراد جامعه از عوامل موثر در بروز ناامنی غذایی و سوء تغذیه به صورت کم خوری، بیش خوری و ناترازی های تغذیه ای در کشور است؛ زندگی ماشینی، تغییر الگوی مصرف غذایی، گرایش به سمت مصرف فست فودها و غذاهای غیر خانگی را به دنبال داشته است که یکی از عوامل اصلی در روند رو به گسترش بیماری‌ های غیر واگیر در کشور است.

نقش اعضای خانواده برای کمک به فرد مصرف کننده مواد مخدر چیست؟

نقش اعضای خانواده برای کمک به فرد مصرف کننده مواد مخدر چیست؟

اگر خانواده‏ ای دارای یک فرد مصرف‏ کننده‏ مواد باشد، فرزندان و همسر فرد افرادی هستند که به طور مستقیم از بیماری او متأثر می ‏شوند، بنابراین علاوه بر افراد مصرف‏ کننده مواد، طیف گسترده ‏تری از افراد جامعه نیز درگیر این مساله هستند.

با اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از پوکی استخوان آشنا شویم

با اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری از پوکی استخوان آشنا شویم

پوکی استخوان یکی از شایع ترین بیماری هاست که در آن استخوان ها پوک می شود و قدرت خود را از دست می دهد؛ این موضوع می تواند منجر به شکستگی استخوان شود که درد و ناتوانی را به همراه دارد؛ شکستگی ناشی از پوکی استخوان به طور معمول در ناحیه لگن، مچ دست و ستون فقرات ایجاد می‌شود و کیفیت زندگی، تحرک و استقلال فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.

با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش 2

با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش 2

در سراسر جهان ماه اکتبر مصادف با نهم مهر تا نهم آبان به عنوان پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان اعلام شده و فرصتی است تا با این بیماری آشنایی بیشتری داشته باشیم.

با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

با بیماری سرطان پستان بیشتر آشنا شویم/ بخش یک

در سراسر جهان ماه اکتبر مصادف با نهم مهر تا نهم آبان به عنوان پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان اعلام شده و فرصتی است تا با این بیماری آشنایی بیشتری داشته باشیم.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمود های غذایی ایران به منظور اصلاح الگوی مصرف و مشکلات تغذیه ای رایج مردم تدوین شده است. در این مطلب در ادامه دو بخش گذشته، به پیام های کلیدی این رهنمود در ارتباط با مصرف قند و شکر، نمک، آب و نوشیدنی ها، نان و غلات و اصولی بهداشتی در آماده سازی و تهیه غذا اشاره شده است.